Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως είναι να αναπνέεις κάτω από το νερό; Αν θέλετε να μάθετε αλλά δεν είσθε αρκετά έτοιμοι για να κάνετε το μεγάλο βήμα σε ένα μάθημα πιστοποίησης, το “Ανακαλύψτε Την Κατάδυση” σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την κατάδυση προκειμένου να δείτε εάν σας αρέσει.

Το καταδυτικό κέντρο Dikelas σας προσφέρει αυτό το πρόγραμμα, είτε σε πισίνα, είτε σε άλλο υδάτινο μέσο.

Αν και δεν είναι πραγματική πιστοποίηση κατάδυσης, κατά τη διάρκεια της εμπειρίας του “Ανακαλύψτε Την Κατάδυση”, θα μάθετε πως να χρησιμοποιήτε καταδυτικό εξοπλισμό σε ρηχά νερά και να λάβετε μια σύντομη και εύκολη εισαγωγή σχετικά με το τι χρειάζεται για να εξερευνήσετε τον υποθαλάσσιο κόσμο. Κάντε το επόμενο βήμα! Η εμπειρία σας μπορεί να προσμετρηθεί στο πιστοποιητικό κατάδυσης PADI ή στο πιστοποιητικό κατάδυσης στην ανοικτή θάλασσα.

Ο καταδυτικός εξοπλισμός που θα χρησιμοποιήσετε.

Ολόκληρος ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε, περιλαμβάνεται στην εμπειρία του “Ανακαλύψτε Την Κατάδυση”. Θα χρησιμοποιήσετε όλο το βασικό καταδυτικό εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένων μάσκας, αναπνευστήρα, βατραχοπέδιλων, ενός τζάκετ κατάδυσης που φέρει επίσης τη δεξαμενή κατάδυσης, ενός ρυθμιστή πιέσεως από όπου θα αναπνέετε και οργάνων παρακολούθησης βάθους και παροχής αέρα. Επίσης θα φορέσετε μια στολή κατάδυσης, monosort ή ένα σύστημα βάρους.

Τι θα μάθετε:
  • Πως είναι να φοράτε καταδυτικό εξοπλισμό και πόσο εύκολα είναι να κινείστε κάτω από το νερό ενώ το φοράτε.
  • Πως είναι να αναπνέετε κάτω από το νερό και θα μάθετε εάν είστε άνετα εκεί.
  • Μερικές βασικές δεξιότητες και κανόνες ασφαλείας, που θα μεταφερθούν στο μάθημα πλήρους πιστοποίησης κατάδυσης, όταν κάνετε το επόμενο βήμα.
Προϋποθέσεις:
  • Γνώση κολύμβησης
  • Πρέπει να είσθε τουλάχιστον 10 ετών.

Book your activity!

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad