ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΔΥΤΗΣ SCUBA DIVER

Αν θέλετε να γίνετε διπλωματούχος δύτης και δεν έχετε πολύ χρόνο να διαθέσετε, τότε το δίπλωμα Padi Scuba Diver είναι το κατάλληλο για εσάς. Το δίπλωμα αυτό χρειάζεται λιγότερο χρόνο, καλύπτοντας μέρος του προγράμματος ΟPEN WATER DIVER.

Η διάρκεια της θεωρίας είναι περίπου 4 ώρες και ολοκληρώνεται σε 2 ημέρες (παράλληλα με τις καταδύσεις). H πρακτική ολοκληρώνεται σε 5 καταδύσεις (από ένα αρχικό βάθος 1.5 μέτρου έως 12 m)
Με το PADI SCUBA DIVER έχετε την δυνατότητα να καταδύεστε έως τα 12 μέτρα πάντα με συνοδεία Divemaster και άνω. Και μπορείτε πάντα να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε αργότερα την εκπαίδευση για το ΟPEN WATER DIVER.
Ελάχιστο όριο ηλικίας τα 10 έτη
Ελάχιστος χρόνος ολοκλήρωσης του προγράμματος 1 ημέρες-πισινα+2 καταδύσεις.

ΔΥΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Open Water Diver

Το PADI® Open Water Diver είναι το πρώτο επίπεδο πιστοποίησης κατάδυσης. Ένας άρτια εκπαιδευμένος εκπαιδευτής PADI θα σας διδάξει πώς να καταδύεστε σε ένα χαλαρό, υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης.

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα έχετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να βουτήξετε στο σπίτι ή στο εξωτερικό και να γίνετε πρεσβευτές για τον υποβρύχιο κόσμο.

Μάθετε για τις αρχές και την ορολογία της αυτόνομης κατάδυσης (είτε εκτός σύνδεσης είτε online) και στη συνέχεια μάθετε βασικές δεξιότητες κατάδυσης σε πισίνα (ή περιβάλλον σαν πισίνα) με έναν άρτια εκπαιδευμένο εκπαιδευτή PADI. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε τέσσερις βουτιές σε περιβάλλον ανοιχτού νερού (ωκεανός, λίμνη) με τον εκπαιδευτή σας να σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα.

Το PADI eLearning διευκολύνει την ενσωμάτωση των μαθημάτων κατάδυσης σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα. Μάθετε για τις αρχές και την ορολογία των καταδύσεων όποτε, όπου σας βολεύει.

Είναι η πορεία σας στην ώρα σας. Μελετήστε εκτός σύνδεσης ή διαδικτυακά χρησιμοποιώντας υπολογιστή ή κινητή συσκευή. Συνδεθείτε με τον εκπαιδευτή σας όποτε έχετε κάποια ερώτηση.

Χρόνος eLearning: 5-10 ώρες

Εξασκηθείτε στη χρήση εξοπλισμού κατάδυσης σε πισίνα (ή περιβάλλον σαν πισίνα) μέχρι να νιώσετε άνετα. Η εκπαίδευση PADI περιλαμβάνει πρακτική «μίνι καταδύσεις» για να σας βοηθήσει να χτίσετε εμπιστοσύνη στις νέες σας ικανότητες πριν κάνετε τέσσερις καταδύσεις σε ανοιχτά νερά.
Προϋποθέσεις: Ικανότητα κολύμβησης. ιατρικά κατάλληλος για καταδύσεις
Συνολικός χρόνος δέσμευσης: 4-7 ημέρες
Ελάχιστη ηλικία: 10 ετών και άνω
Βάθος: αναμένετε ρηχές καταδύσεις (12m/40ft), το μέγιστο επιτρεπόμενο βάθος είναι 18m/60ft.

Η κατάδυση απαιτεί ένα ελάχιστο επίπεδο υγείας και φυσικής κατάστασης. Χρόνιες παθήσεις υγείας, ορισμένα φάρμακα ή/και πρόσφατη χειρουργική επέμβαση μπορεί να απαιτήσουν να λάβετε γραπτή έγκριση από έναν γιατρό πριν από την κατάδυση.

Αποφύγετε την απογοήτευση, κατεβάστε και διαβάστε τη φόρμα Diver Medical για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χρειαστείτε την έγκριση ενός γιατρού για να βουτήξετε πριν εγγραφείτε σε μάθημα κατάδυσης. Οι εκπαιδευτές, οι δάσκαλοι και το προσωπικό του καταδυτικού καταστήματος δεν είναι γιατροί και δεν πρέπει να τους ζητείται ιατρική συμβουλή. μόνο οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να δώσουν ιατρική άδεια για κατάδυση.

Εάν εσείς (ή ο γιατρός σας) έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ιατρική ικανότητα για κατάδυση, επικοινωνήστε με τους ειδικούς στο Divers Alert Network (DAN).

 

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΔΥΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Advanced OWD

Η πιστοποίηση “Προχωρημένος Δύτης Ανοικτής Θάλασσας“, περιλαμβάνει πέντε Καταδύσεις Περιπέτειας, συμπεριλαμβανομένης της Βαθιάς Κατάδυσης (μέγιστο βάθος 30 μέτρα) και της Κατάδυσης Πλοήγησης και τρεις ακόμη καταδύσεις περιπέτειας (Κατάδυση από Σκάφος, , Νυχτερινή, Τελειοποίηση Ρύθμισης Πλευστότητας, Έρευνα και Ανέλκυση, Υποβρύχιος Φυσιοδίφης, Ναυαγιοκατάδυση, Αναγνώριση Ψαριών, Ψηφιακή υποβρύχια φωτογράφιση, Κατάδυση με Εμπλουτισμένο Αέρα, DPV κ.λπ.  Στο Dikelas Dive Center ολοκληρώνεται την πιστοποίηση σας κάνοντας.

 1. Τελειοποίηση Ρύθμισης Πλευστότητας
 2. Κατάδυση Πλοήγησης
 3. Νυχτερινή κατάδυση
 4. Κατάδυση από Σκάφος
 5. Βαθιά Κατάδυση

Θα πρέπει επίσης οι συμμετέχοντες να ολοκληρώσουν πριν τις καταδύσεις τους  τα αντίστοιχα κουΐζ και  ανασκοπήσεις γνώσεων των συγκεκριμένων 5 καταδύσεων από το εγχειρίδιο Adventures in diving.

Ελάχιστο όριο ηλικίας τα 12 έτη.
Ελάχιστος χρόνος ολοκλήρωσης του προγράμματος 2 ημέρες-5 καταδύσεις. (περίπου 15 ώρες)

ΔΥΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ Rescue Diver

Η εκπαίδευση στο πρόγραμμα  Δύτη Διάσωσης θα σας προετοιμάσει να αποτρέψετε προβλήματα και, εάν είναι απαραίτητο, να διαχειριστείτε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην κατάδυση.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα καλύψετε:

 • Θέματα Αυτοδιάσωσης και στρες δύτη
 • Πρώτες βοήθειες στην κατάδυση
 • Διαχείριση έκτακτης ανάγκης και εξοπλισμός
 • Βοήθεια και διάσωση χωρίς κολύμβηση και με κολύμβηση
 • Ανταπόκριση σε πανικόβλητο δύτη
 • Προβλήματα υποβρυχίως
 • Διαδικασίες χαμένου δύτη
 • Φέρνοντας στην επιφάνεια αναίσθητο δύτη
 • Αναπνευστικές τεχνικές διάσωσης μέσα στο νερό
 • Έξοδοι από το νερό
 • Διαδικασίες πρώτων βοηθειών για ατυχήματα που σχετίζονται με την πίεση
 • Σενάρια καταδυτικού ατυχήματος.

Ελάχιστο όριο ηλικίας τα 12 έτη.
Ελάχιστος χρόνος ολοκλήρωσης του προγράμματος 2 ημέρες-5 καταδύσεις. (περίπου 25 ώρες)

Οι  συμμετέχοντες επίσης θα πρέπει να ολοκληρώσουν από το Rescue Diver Manual  τα κουΐζ και τις ανασκοπήσεις γνώσεων. Στο τέλος γίνονται εξετάσεις τύπου πολλαπλών επιλογών, όπου θα πρέπει να απαντηθούν σωστά το 75% των ερωτήσεων.

 

ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ Divemaster

Γίνε ηγέτης που καθοδηγεί και παρακινεί άλλους. Αποκτήστε γνώσεις κατάδυσης, ικανότητες επίβλεψης και γίνετε πρότυπο για δύτες σε όλο τον κόσμο.

Μοιραστείτε το πάθος σας για την αυτόνομη κατάδυση γίνοντας PADI Divemaster. Ως αρχηγός καταδύσεων θα επιβλέπετε τις δραστηριότητες καταδύσεων και θα βοηθάτε με μαθήματα καταδύσεων. Το PADI Divemaster είναι το πρώτο βήμα στην καταδυτική σας καριέρα.

Το μάθημα PADI Divemaster σας διδάσκει να είστε ηγέτης και να αναλαμβάνετε την ευθύνη των καταδυτικών δραστηριοτήτων. Μέσω συνεδριών ανάπτυξης γνώσεων, ασκήσεων και εργαστηρίων υδάτινων δεξιοτήτων και πρακτικής αξιολόγησης, αναπτύσσετε τις δεξιότητες για να οργανώσετε και να κατευθύνετε μια ποικιλία δραστηριοτήτων καταδύσεων. Τα θέματα και τα πρακτικά εργαστήρια περιλαμβάνουν:

Ο ρόλος και τα χαρακτηριστικά του PADI Divemaster
Επίβλεψη καταδυτικών δραστηριοτήτων και βοήθεια με μαθητές δύτες
-Ασφάλεια δυτών και διαχείριση κινδύνων
-Ο Divemaster πραγματοποίησε προγράμματα και εξειδικευμένες δεξιότητες
-Επιχείρηση καταδύσεων και η καριέρα σας
-Επίγνωση του καταδυτικού περιβάλλοντος
-Ρύθμιση και διαχείριση κατάδυσης
-Χαρτογράφηση τοποθεσίας ανοιχτού νερού
-Διεξαγωγή ενημερώσεων κατάδυσης
-Οργάνωση ενός έργου αναζήτησης και ανάκτησης και μια βαθιά κατάδυση
-Διεξαγωγή μιας ανασκόπησης κατάδυσης και μαθημάτων δύτης δέρματος
-Βοηθώντας με το Discover Scuba Diving και κορυφαία προγράμματα Discover Local Diving

Απαίτηση ηλικίας
18 ετών και άνω
Προαπαιτούμενα μαθήματος
Rescue Diver, 40 καταδυόμενες καταδύσεις, πιστοποίηση CPR και Πρώτων Βοηθειών εντός 24 μηνών, ιατρική άδεια για κατάδυση
Χρονική δέσμευση
Περίπου 50 ώρες

Book your activity!

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad