ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΛΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ Peak Performance Buoyancy

Τελειοποίηση Ρύθμισης Πλευστότητας / Peak Performance Buoyancy (ελάχιστη διάρκεια προγράμματος 1 ημέρα – 2 Καταδύσεις): Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ειδικότητας Τελειοποίησης Ρύθμισης Πλευστότητας, θα χρησιμοποιήσετε θα μάθετε τις Βασικές Οδηγίες για το Βάρος της PADI για να προσδιορίσετε τη σωστή ποσότητα βαρών που χρειάζεστε.

Στη συνέχεια θα εξασκηθείτε στις βασικές αρχές για την τελειοποίηση ρύθμισης πλευστότητας κατά τη διάρκεια δύο καταδύσεων στην ανοικτή θάλασσα, συμπεριλαμβάνοντας τεχνικές ελέγχου πλευστότητας, ακριβής ρύθμιση πλευστότητας υποβρυχίως, διανομή και τοποθέτηση βαρών, υδροδυναμικής θέσης και νοερής αναπαράστασης.

Ελάχιστος χρόνος ολοκλήρωσης του προγράμματος  1ημέρες- 2 Καταδύσεις. (5 ώρες)
Ηλικία: από 10 ετών

Underwater Navigator

Γίνετε ο δύτης που όλοι θέλουν να ακολουθήσουν γιατί ξέρετε πού βρίσκεστε και πού πηγαίνετε. Το μάθημα PADI Underwater Navigator βελτιώνει τις δεξιότητες παρατήρησής σας και σας διδάσκει να χρησιμοποιείτε την πυξίδα σας υποβρύχια με μεγαλύτερη ακρίβεια. Αν σας αρέσουν οι προκλήσεις με μεγάλες ανταμοιβές, ακολουθήστε αυτό το μάθημα και διασκεδάστε βρίσκοντας το δρόμο σας. Εάν είστε δύτης ανοιχτού νερού PADI (Junior) που είναι τουλάχιστον 10 ετών, μπορείτε να εγγραφείτε στο μάθημα PADI Underwater Navigator Specialty.

1) Το PADI eLearning διευκολύνει τη βελτίωση των δεξιοτήτων υποβρύχιας πλοήγησης. Ξεκινήστε το μάθημά σας online όποτε, όπου σας βολεύει.

Εργαστείτε με τον δικό σας ρυθμό, online ή offline, χρησιμοποιώντας υπολογιστή ή φορητή συσκευή. Συνδεθείτε με τον εκπαιδευτή σας για εκπαίδευση στο νερό ή όποτε έχετε κάποια ερώτηση.

2)Εξασκηθείτε χρησιμοποιώντας μια πυξίδα στην επιφάνεια και μετά εφαρμόστε τις δεξιότητές σας κάτω από το νερό κατά τη διάρκεια τριών καταδύσεων. Μάθετε πώς να υπολογίζετε την απόσταση, ακολουθήστε φυσικές ενδείξεις και εξασκηθείτε στο να βρίσκετε το δρόμο της επιστροφής προς το σκάφος ή την ακτή.
Προαπαιτούμενα: PADI (Junior) Open Water Diver (ή πιστοποιητικό εισαγωγικού επιπέδου)
Συνολικός χρόνος δέσμευσης: 2-3 ημέρες
Ελάχιστη ηλικία: 10 ετών και άνω

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ Deep Diving Specialty

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος PADI® Deep Diver, θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε βαθιές καταδύσεις, να διαχειρίζεστε την παροχή αερίου και πώς να αναγνωρίζετε και να διαχειρίζεστε τη νάρκωση.


Θα μάθετε για τις διαδικασίες επαφής με τους φίλους, τα ζητήματα ασφάλειας και τον έλεγχο της άνωσης σε βάθος.

1)Το PADI eLearning διευκολύνει την ενσωμάτωση των μαθημάτων κατάδυσης σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα. Ολοκληρώστε το μέρος της ανεξάρτητης μελέτης του μαθήματος σας όποτε, όπου σας βολεύει.

Εργαστείτε με τον δικό σας ρυθμό, online ή offline, χρησιμοποιώντας υπολογιστή ή φορητή συσκευή. Συνδεθείτε με τον εκπαιδευτή σας για εκπαίδευση στο νερό ή όποτε έχετε κάποια ερώτηση.

Χρόνος eLearning: 2-4 ώρες

2) Κατά τη διάρκεια τεσσάρων καταδύσεων με έναν εκπαιδευτή PADI, θα εξασκηθείτε σε καταβάσεις, πλευστότητα και στάσεις ασφαλείας. Μέσα από πρακτικές ασκήσεις, θα ανακαλύψετε πώς οι βαθιές καταδύσεις επηρεάζουν το χρώμα, τα φυσικά αντικείμενα και τον εγκέφαλό σας.
Προαπαιτούμενα: PADI Adventure Diver (ή πιστοποίηση που πληροί τις προϋποθέσεις)
Συνολική δέσμευση χρόνου: 2-3 ημέρες (οι καταδύσεις πρέπει να ολοκληρωθούν σε τουλάχιστον δύο ημέρες)
Ελάχιστη ηλικία: 15 ετών και άνω.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ Night diving specialty

Στη ειδικότητα Νυχτερινή Κατάδυση / Night Diver θα μάθετε προγραμματισμό, οργάνωση, διαδικασίες, τεχνικές και πιθανούς κινδύνους της νυχτερινής κατάδυσης. Επίσης, θα μάθετε πως να ελέγχετε την πλευστότητά σας, να πλοηγείστε και να επικοινωνείτε τη νύχτα. Καθώς αρκετά από τα φυτά και τα ζώα που θα δείτε είναι διαφορετικά, θα μάθετε τη νυχτερινή υδρόβια ζωή.

Ελάχιστος χρόνος ολοκλήρωσης του προγράμματος  2 ημέρες- 3 Καταδύσεις. (12 ώρες)
Ηλικία: από 12 ετών

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΣΚΑΦΟΥΣ Boat Diving Specialty

Ως μέρος του προγράμματος Ειδικότητας Κατάδυσης από Σκάφος θα μάθετε σχετικά με τα ακόλουθα: προγραμματισμός κατάδυσης από σκάφος, οργάνωση, διαδικασίες, τεχνικές, προβλήματα και κίνδυνοι. Τους σωστούς κανόνες συμπεριφοράς σε καταδυτικό σκάφος, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης εξοπλισμού και της επικοινωνίας, συνηθισμένη ορολογία σε σκάφος, ειδικοί και τοπικοί καταδυτικοί νόμοι.

Ελάχιστος χρόνος ολοκλήρωσης του προγράμματος  1 ημέρα – 2 Καταδύσεις. (12 ώρες)
Ηλικία: από 10 ετών

Book your activity!

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad