ΕΚΔΡΟΜΕΣ SCUBA/SNORKELING

Περιηγηθείτε με το σκάφος μας στα μαγευτικά νερά του Νότιου Ευβοϊκού. Ανακάλυψε με  snorkeling-επιφανειακή κολύμβηση με μασκα & αναπνευστήρα τα γαλαζοπράσινα νερά των Πεταλιών, την άγρια ομορφιά της Αρχάπολης, την Ανδρο ή τη Τζιά.

read more

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ο Κυριάκος Δικέλας γεννήθηκε στην Κάρυστο το 1975. Είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης Dikelas Dive Center – Fishing Store που έχει έδρα στην Κάρυστο, είναι κέντρο ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης και επίσης δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση ειδών αλιείας, καταδυτικού εξοπλισμού και υποβρυχίου κυνηγίου.

read more

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Τα ασφαλή και διαυγή νερά του Νότιου Ευβοϊκού μπορούν να σας προσφέρουν τις καλύτερες καταδυτικές εμπειρίες. Λόγω της μορφολογίας της περιοχής κανένας καιρός δεν μας εμποδίζει να καταδυθούμε. Ανάμεσα σε περίπου 28 καταδυτικά σημεία σίγουρα υπάρxει ένα Dive Site που θα φιλοξενήσει το πάθος μας για κατάδυση.

read more

ΧΑΡΤΗΣ ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ/SNORKELING

Ο Καταδυτικός Χάρτης της Νότιας Εύβοιας με τα σημαντικότερα dive sites της περιοχής των Πεταλιών, του Κάβο Ντόρο, του κόλπου της Καρύστου και του Μαρμαρίου.

read more
Dikelas Diving Family

Το Dikelas Dive Centre είναι μία οικογενειακή επιχείρηση. Είναι πιστοποιημένο καταδυτικό κέντρο Padi από το  2007. Είναι κατάστημα ειδών αλιείας και καταδυτικού εξοπλισμού από το 1998. Ο Κυριάκος Δικέλας  (Padi DM #645024#) και η σύζυγός του Θάλεια Νικητοπούλου (Padi Master Scuba Diver Trainer #644195#), θα σας ξεναγήσουν στα μυστικά του υποβρύχιου κόσμου της Νότιας Εύβοιας με ασφάλεια. Ένα μικρό δείγμα των dive sites είναι:

 • Το Ναυάγιο της Πλαταδούρας. Ένα σχεδόν άθικτο σκαρί βρίσκεται κοντά σε ένα μικρό νησάκι. Βάθος από 15 m έως 30m.
 • Το Ναυάγιο στο Ποτάμι. Είναι σπασμένο σε 3 κομμάτια και είναι πολύ εντυπωσιακό. Κάθε κομμάτι εμφανίζεται ξαφνικά καθώς καταδυόμαστε. Καταπληκτική ευκαιρία για οποιονδήποτε δύτη θέλει να βελτιώσει τις υποβρύχιες εξερευνητικές του ικανότητες. Βάθος από 18 έως 35 m.
 • Το Ναυάγιο της Αρχάπολης. Βάθος από 14m έως16m. Το σκαρί κείτεται ανάποδα.
 • 5-6 ύφαλοι στον κόλπο της Καρύστου που ξεκινούν από 5m έως 35m βάθος γεμάτα υποβρύχια ζωή και χρώματα. Μεγάλες άγκυρες και αλυσίδες είναι εγκαταλελειμμένες στους υφάλους.
 • Ύφαλος της νησου Μαντίλι. Ένας από τους πιο όμορφους υφάλους με πολύ θαλάσσια ζωή όπως σφυρίδες, μαγιάτικα, σμέρνες και πολύ μεγάλους βράχους. Στο τέλος της κατάδυσης περνάμε μέσα από μια  μικρή καμινάδα-τούνελ που ξεκινάει από τα 28 m και καταλήγει στα 18 m.
 • Τοίχοι των Πεταλιών. Πανέμορφοι τοίχοι γεμάτοι χρώματα και ζωή, ιδανικοί για wall diving.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ Dikelas Dive Center???  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ???

9 λόγοι για να διαλέξετε το Dikelas Dive Center

 1. Σε 1,5 ώρα από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος μπορείτε να καταδυθείτε στα νερά του κεντρικού Αιγαίου (25 λεπτά από το αεροδρόμιο μέχρι το λιμάνι της Ραφήνας, 55 λεπτά από τη Ραφήνα στο Μαρμάρι και 10 λεπτά από το Μαρμάρι στην Κάρυστο με λεωφορείο ή ταξί).
 2. Τα νερά είναι πολύ καθαρά, με καταπληκτική ορατότητα και πολλές όμορφες παραλίες. Το κλίμα είναι όπως των Κυκλάδων.
 3. Μεγάλη ποικιλία σε diving sites από βάρκα ή από την ακτή, wreck diving, wall diving. Reefs.
 4. Προγράμματα ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης για όλα τα επίπεδα, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την κατάδυση (τουριστικά προγράμματα: Discover scuba Diving, εκδρομές  snorkeling), μαθήματα ή guided diving για τους μυημένους στην κατάδυση.
 5. Καταπληκτική θαλάσσια ζωή. Θερμοκρασία νερού 15-25 oC. 
 6. Ολοκαίνουριος εξοπλισμός, 8.5 Tornado super diving boat και 5,6 rib diving boat.
 7. Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κατάδυσης. Εκπαιδεύουμε προσωπικά ή καθοδηγούμε γκρουπ των 2-10 δυτών. Μαθήματα και στα Αγγλικά.
 8. Πάμε για κατάδυση με όλες τις καιρικές συνθήκες. Όσο και αν φυσάει ή αν έχει κύμα, πάντα υπάρχει ένα μέρος όπου μπορούμε να καταδυθούμε με ασφάλεια .
 9. Καλύτερες περίοδοι από τις 15 Απριλίου και από Σεπτέμβρη έως Νοέμβρη, λόγω των καλυτερων τιμών και της καλύτερης ποιότητας των υπηρεσιών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ